Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЗВЕЗДА-Апоел 28.08. 20.15ч
(08-29-2008, 09:59 AM)Ujka Vanja link Wrote: [quote author=Nikola013 link=topic=3376.msg61912#msg61912 date=1219995129]
Што се тиче навијања ужасно ми је сметало што је очигледно срање на терену а ми им ту као певамо на на на ња ња ња (ово не говорим искључиво за суноћну текму већ и за предходне две првенствене)
Најбоље да смо кренули да им само звиждимо после примељених голова па не би ни овај резултат имао који си имао.Како тако људи размишљају?Север...не одуустаје тек тако лако и никада неће и баш зато је посебан и разликује се од других трибина.
[/quote]
Управо тако. Ми навијамо за Звезду, не навијамо ни за играче, ни за управу, ни за теткице у клубу. Звезда је нешто изнад њих, ми смо(Север) Звезда, али само онда кад исправно размишљамо и када смо ту кад је најтеже и онда кад је мучно гледати неке ствари ми тек онда морамо да грмимо!
Ништа лепше него на 0:2 за кипране кад видиш да се све распада, да ништа не ваља у клубу, заори се песма и Север грми. Само тако можемо да се издигнемо изнад њих и да им покажемо колико су још увек "мали", само тако можемо да докажемо да је од Звезде остао само њен најбољи део-Север. Ако то успемо и тако наставимо, верујем да ће доћи дан кад ће се и клуб подићи и кренути старим стазама славе.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Messages In This Thread
Одг: ЗВЕЗДА-Апоел 28.08. 20.15ч - by Igor_RS - 08-29-2008, 04:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)