08-29-2008, 04:57 PM
(08-29-2008, 09:59 AM)Ujka Vanja link Wrote: [quote author=Nikola013 link=topic=3376.msg61912#msg61912 date=1219995129]Најбоље да смо кренули да им само звиждимо после примељених голова па не би ни овај резултат имао који си имао.Како тако људи размишљају?Север...не одуустаје тек тако лако и никада неће и баш зато је посебан и разликује се од других трибина.
Што се тиче навијања ужасно ми је сметало што је очигледно срање на терену а ми им ту као певамо на на на ња ња ња (ово не говорим искључиво за суноћну текму већ и за предходне две првенствене)
[/quote]
Управо тако. Ми навијамо за Звезду, не навијамо ни за играче, ни за управу, ни за теткице у клубу. Звезда је нешто изнад њих, ми смо(Север) Звезда, али само онда кад исправно размишљамо и када смо ту кад је најтеже и онда кад је мучно гледати неке ствари ми тек онда морамо да грмимо!
Ништа лепше него на 0:2 за кипране кад видиш да се све распада, да ништа не ваља у клубу, заори се песма и Север грми. Само тако можемо да се издигнемо изнад њих и да им покажемо колико су још увек "мали", само тако можемо да докажемо да је од Звезде остао само њен најбољи део-Север. Ако то успемо и тако наставимо, верујем да ће доћи дан кад ће се и клуб подићи и кренути старим стазама славе.