Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-војводина, субота 19.04.
Поново смо одали почаст несрећно настрадалом навијачу војводине ћутањем првих 27 минута. Фирмаши су истакли транспарент Дејан Димитријевић 1981-2008 и истакли слику несрећно преминулог навијача. Други гол је пао чини ми се чим смо почели да навијамо. Неко је горе споменуо да нас је данашње време убило, али мислим да је ипак могло боље од овога. Не кажем да је било лоше. Издвојио бих пар песама које су грмеле Публика је твоја..., по зими киши...,и ова нова ајде звездо сад на гол. Можда је ту још било неких песама али мени се лично чинило да су ове које сам навео најбоље и најјаче отпеване. Кад се певала ова нова песма неки ликови на средини трибине су почели да праве еври го или неко спонтано гурање незнам ни ја шта већ али се није проширило на целу трибину. Само ми је јако жао што у последњих пар утакмица нема тробојки сетите се само офк-е и младости. Мало смо и прозивали савез ,,Фудбалски савезе ти си брука земље србије'' мислим да тако иде текст а да се пева на мелодију чобане,тако бар ја мислим.
[Image: fratria2vh7jc0.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Звезда-војводина, субота 19.04. - by Кале - 04-19-2008, 08:06 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)