Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Куп: Ц.Звезда-партизан
Звезда – партизан 2:3
1/2 финале купа Србије
Маракана: 20.000 гледалаца

Долазимо на нашу Маракану, и добијамо обавештење да се првих 27' ћути, јер је то наш знак поштовања, саучешћа, и солидарности са трагично преминулим Дејаном Димитријевићем (1981-2008), из Футога, који је понедељак касно увече страдао пуцњем из пиштоља...
Док смо одавали помен настрадалом Србину тих 27', на Северу су окачене и пароле: „ДОКЛЕ ВИШЕ ДА СЕ УБИЈАМО!?“... и још 3, од којих је последња била: „ВЕЧНА ТИ СЛАВА ДЕЈАНЕ!“... Интересантно да стока преко пута није осетила ни тренутак жаљења, и солидарности са целим нашим гестом, нити је одала бар 1 минут ћутања, за навијача... без обзира, ко је, и за који клуб навија... Да смо ми и поред свега нормалини, са здравим мозгом, и локгиком, иде у прилог 2 случаја... први је трагично настрадали Зоран Вујевић, чија слика испред њихове трибине виси на на нашем сајту, а други је подршка Милораду Чавићу, који је био код њих гост у Пиониру...
То ме мало и разљутило, и мислим да ће са њима она наша акција, која свакако мора да крене што пре, ићи тешко... али верујем да и међу њима има нормалних људи, који ће имати велику борбу на свом терену против те гамади!!!
Свих тих 27' смо седели, и ћутали као заливени, осим што је 1 Рађеловић добио аплауз за успешну одбрану... преко пута нас рекло би се да је стока у трансу... палили су бакље, скакутали, и певали, али се то слабо чуло, бар мени... Опомињани су са разгласа, да не користе бакље, чак и претња да ће их избацити са трибине (молио сам Бога да то не ураде, бар не прво полувреме, док не покажемо стоци како се навија, шта значи солидарност, фер плеј, и колико су векова иза нас, колико ће нам још година, и година гледати у леђа!)... Седели, седели, и чекали, да коначно
устанемо, и загрмимо, најјаче што можемо... у свима нама верујем куљао је бес, бес великих размера... јер када је Д... дао знак, цела трибина, цео Север је устао као 1, и заурлао да су нас чули и на Бањици... „Ћале ти у ђубретарима...“, тих првих 2 минута та песма као излив незадовољства, је нешто што је попут грома пукло, и изашло из нас... већ после те песме, разумљиво долази и до пада у нашем навијању... мада вероватно је на то утицао и резултат који је тада био 1:0 за њих... а до краја полувремена су нам увалили и други!?!?!?
Да сада мало одемо и на спортску страну... Ранђеловић није за Звездине стативе... није му ово први пута да не промишљено излеће беспотребно напред...
И поред ужасног резултата, на крају полувремена, играчи добијају „Звезда, Звезда...“

У другом полувремену, на самом почетку била је припремљена кореографија са малим заставицама... и нова песма која лако улази у уши... ту су запаљени и димови, па је Север потпуно надвио дим, да се ништа није видело, после те песме уз све исто, ишле су и „ПТЛН“... Смањили смо њихово вођство на 2:1, што је дало наду... па онда и изједначење 2:2!!!! Пре тог нашег 2. гола, певали смо управо ту песму, која се онда још више и јаче заорила... између наша 2 гола, имали смо доста шанси, што је допринело да и песма са Севера буде јача! Дали смо ми и трећи гол, али судија нас као у прошлом првенственом дербију, поткрада, и поништава гол, наводно због офсајда!?!?!? Ово је већ превише!!! На Северу код тог нашег 3. гола је било велико, велико славље... Довикивали смо се са Истоком и Западом... Они су се после, на терену некако, боље снашли, иако је и Звезда имала доста шанси... и дали су нам и трећи гол!?
Наставили смо навијање, без озбира на све, и после судијиног (лоповског) звиждука... остао је приличан број Делија, да покаже љубав и оданост према вољеном клубу... свака част момци!
Трофеја ће бити, као што је и до сада било, али ми смо сачували образ!

У суботу већ нам гостује Воша, долази и Фирма вероватно... па опет на Мару!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Куп: Ц.Звезда-партизан - by дрвосеча - 04-16-2008, 08:04 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)