06-22-2008, 03:26 PM
(06-10-2008, 06:30 PM)Милош link Wrote: Синоћ је шљам изашао на улице Новог Пазара (и Сарајева и Мостара) са све турским заставама да слави победу.
Шта нас боли курац, помислиће неко?
Е па брате, у том усраном Новом Пазару српским навијачким групама је забрањено да се појаве на утакмицама. Чак и кад су Инвалиди успели да дођу до стадиона, забрањено им је да истакну српску заставу у срцу средњовековне Србије.
Што је још горе, нпр Радовцима је покушано да се забрани да против Новог пазара унесу српску забрану у БЕОГРАДУ.
Њих су такође пре коју годину похапсили због "Србија, Србима, напоље са турцима" и сл...
Када ми називамо њих правим именом и кажемо да су потурице, испаднемо "фашисти". Када пазарци узвикују "Косово је срце санџака, хашим тачи" и остале бљувотине, или овај горепоменути случај НИКОМ НИШТА.
Говна у Рашкој већ сад представљају проблем, који поред њиховог пацовског наталитета може да прерасте у "ново Косово" не дај Боже, за већ наредних 10-20 година.
Мишеви на власти наравно ћуте и заташкавају све то.
Питање је како ми као група (и као појединци уопште) треба да се "поставимо" поводом овога. Не вреди игнорисати то је моје мишљење.
(06-10-2008, 06:30 PM)Милош link Wrote: Слика турака скинута са бхтрибине (брже боље је обрисана) коју сам заборавио да ставим у претходном посту.
http://i30.tinypic.com/2ajnwvq.jpg
Имам и њихових слика са паролама "ислам ће завладати светом, осама са тобом смо" и осталим глупостима, ако неком треба.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ