11-15-2007, 10:46 PM
Quote:Осим почетне предности Црвене звезде, цео први сет је протекао у доминацији Партизана, који је лако овај период решио у своју корист. Слично је било и у другом сету. Овога пута наш тим је имао 3:0, а брзо је Партизан преокренуо на 5:4. До краја сета црно-бели су само увећали предност и решили га у своју корист са 25:21.
Нешто боља игра црвено-белих, уз много узбуђења успели су да добију трећи сет 25:22.
Партизан је одлично одиграо четврти сет и победио у дербију Црвену звезду са 3:1.
Црвена звезда - Партизан 1:3
(20:25,21:25,25:22,19:25)
Нажалост доби нас гробље. Био је пренос на ТВ-у и нешто ми је цела утакмица изгледала безвезе. Ем смо лоше играли (чини ми се да је мало емоција унето у овај сусрет), ем слаба посећеност и у онако малој хали у Шумицама. Мислим ништа ме то не изненађује посебно, тј. хоћу да кажем да већ дуже врмена и нема неке посебне заинтересованости за овај спорт...
Али пошто је ово навијачки форум, пре свега, ајде да кажем да ме је мало разочарало да у пресудним моментима бар она "млађа" гарда не упути бар неки повик подршке играчима, типа "Звезда, Звезда! ..." или да настави певање песме која је пуштена на разгласу. :zbunjen
Немој неко погрешно да ме схвати, да ја сад нешто паметујем онима који су били на текми, а ја нисам (без обзира што нисам из БГ-а). Једноставно ми је безвезе да ни они симпатизери ОК Звезде и вероватно љубитељи одбојке не пружају баш никакву подршку играчима. Ипак се боримо за титулу, улазак у ЛШ самим тим, а онда и за озбиљнији наступ у Европи са јако озбиљним екипама...
ПС. Прошло коло је иначе савладана и Рибница у гостима са 0:3, а ово нам је дакле други пораз у првенству.