Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Свака част за неке од ових коментара.Наравно да треба бити оптимиста,али не само против Ренџерса него против сваког тима са којим играмо.Можда ми се тренер Косановић није најбоље решење ,али то није разлог да будем песимиста.Разговарајући са људима ових дана схватио сам колико су сви малодушни.То нама некада није била одлика.За то су по мени криви новинари,који пред сваку утакмицу направе од неког сасвим просечног тима европског гиганта.На тај начин сасеку крила и играчима и тренеру који се вероватно на тај начин бојећи се неуспеха играју бојажљиво.Сећам се то је била утакмица против Каирата када су о њима написали хвалоспеве.Тада смо убедљиво победили.

Против оваквог Ренџерса коме је оваква игра врхунац форме,а верујте јесте,јел су овако,а можда и лошије играли целу прошлу сезону,треба играти максимално офанзивно од почетка на што више голова 3 или 4 па макар примили гол.По мени никада ништа нисмо урадили у Европи играјући дефанзивно сем можда у Барију.

Кроз историју овакве тимове смо испраћали са 5 комада са Маракане.Нека се историја понови

Confusedampion

Messages In This Thread
Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс - by Војник_севера - 08-16-2007, 09:47 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)