Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Quote:Најбоље да се сви искењате по свему, тако сте кењали уназад и за управу, па су вратили дугове и узели две дупле круне. И за странце, па испало само они играли у Глазгову, па хоћете Бошка а нећете страног тренера, па онда сад сви против Бошка, па сад довели Косана, он вам је алкохоличар. Најлакше је свему наћи ману! И онда ако се то покаже као истина, онда се поново опет исти људи јаве да се похвале да су све то већ знали.

А ако не дај боже, прођемо, и не дај боже се ваше песимистичке слутње не остваре, онда ће се исти јавити па рећи ух добро је ал игра је крш, сва срећа ал нећемо ми овако далеко да догурамо, брукаћемо се, јебаће нас са петардама и сл.

Вечити песимисти, не радите ништа добро ни себи ни свом окружењу када константно шаљете сву ту негативну енергију. Смарате, и нећу да заобилазим форуме... Знате да кењате играчима како немају веру у себе, а први сте ви ти који не верују у њих.

Далеко је од истине да су сви овде негативни, чак штавише мислим да је велика већина позитивна, проблем је што смо ми такав народ где ће се увек чути критика пре хвале. Ајде мало позитвног бре. Па сви би дали по три литре крви да су нам пре утакмице нудили овај резолтат, а сада када смо видели да смо могли боље, сада нам не ваља....

Згазићемо ренџерсе, три нула најмање, па они везе немају, нама само да се Салас прикључи и да проради шпиц. Имамо времена, само гледајте..
.
Лепо и конструктивно речено. Свака част.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Messages In This Thread
Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс - by Igor_RS - 08-15-2007, 09:25 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)