08-15-2007, 03:01 PM
Браћо моја, онај Ренџерс је још усранија екипа од Звезде. И кад видим оног Амера Гризлија, изгледа ко да је из Бијафре дошао. И он је оном тиму, са све Пантелићем, Ковачевићем, курцем-палцем, утрпао три комада!? А синоћ се није видио покрај - Туторића ... Па на Маракани би тај Ренџерс требао да прими бар три голића, немају они три чисте. Просто срамота да их не прођемо ... А вероватно их нећемо проћи јер нам је игра и даље брука, ја бих волио знати чему се ви радујете? Ренџерс можда има комплексе од Селтика, Партизан од нас, али очигледно је да Звезда има комплекс гостовања. Као да не знају ни са ким играти ван Маракане, па су у гостима пушили од Тромза, Либереца, Зенита, о јачима да и не говорим, док смо на Мари добили и ПСВ и Рому ...
Рашковић, Анђелковић и Милијаш немају везе са животом. Уствари, Милијаш као има знања, али кења насмрт. Мали Ђорђевић се катастрофално креће за нападача његових година. Па Жигић се боље кретао, а има преко два метра јбт!? И онда Косан ради исто што и Бошко, и игра без нападача до краја ... Милијаш ће на следећем ФМ-у имати ознаку АМ/ФЦ. :lol:
Кастиљо стандардан, Лукаш све бољи, Туторић се трудио, Короман глуми Гуровића, Гај ми је скратио живот неколико пута, али опет бољег немамо. И тако ...
Прогноза за реванш: повешћемо 1-0 и неки њихов идиот ће нам утрпати гол пред крај ... Надам се да грешим.
Рашковић, Анђелковић и Милијаш немају везе са животом. Уствари, Милијаш као има знања, али кења насмрт. Мали Ђорђевић се катастрофално креће за нападача његових година. Па Жигић се боље кретао, а има преко два метра јбт!? И онда Косан ради исто што и Бошко, и игра без нападача до краја ... Милијаш ће на следећем ФМ-у имати ознаку АМ/ФЦ. :lol:
Кастиљо стандардан, Лукаш све бољи, Туторић се трудио, Короман глуми Гуровића, Гај ми је скратио живот неколико пута, али опет бољег немамо. И тако ...
Прогноза за реванш: повешћемо 1-0 и неки њихов идиот ће нам утрпати гол пред крај ... Надам се да грешим.
![[Image: 35c0qqq.gif]](http://i47.tinypic.com/35c0qqq.gif)