Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Quote:Ја не знам што хвалите Коромана.Од како је дошао у Звезду није ништа урадио.А да јесте,маше навијачима да подигне атмосферу.Истриповао се да је Гуровић ФК-а.Јуче сам намерно бројао и тај човек ни једном није додао,а да предходно није лопту додирнуо најмање 4 пута.Милијаш исто тако.Питамо се што на 12 утакмица нико од нападача није дао гол,а ја се питам како од ове двојице,који не знају да је посао везног играча да упосли нападача,а не да упропасти сваку озбиљнију акцију свог тима!?

Најзад да неко примети велику бољку овога тима о којој причам већ недељама уназад а нико ме не констатује... Короману свака част за борбеност, пожртвовање и љубав према Звезди, али за успех је потребно да понекада дода лопту а не да је силује... Већ сам споменуо пар пута да је посед лопте Коромана 70% а свих осталих 30%... Ту лежи велики проблем, али да не бих само њега оцрнио треба рећи да му ови који би требали да дају голове тј. нападачи нимало не олакшавају посао... Не крећу се, не откривају се тако да он и кад би хтео нема коме да дода...

Ако све ово о чему смо причали ових дана о игри и играчима и тренер и председник и разни помагачи не виде, онда џаба наша прича...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс - by Red Star Forever - 08-15-2007, 11:48 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)