08-11-2007, 10:34 PM
Quote:свака част што се није дало да се пљују играчи,ко што један од вођа рече сад треба да им дамо подршку пред лш а касније...![]()
Сасвим сасвим из мог угла добро издање,чини ми се далеко боље смо у првом звучали и то по оном највећем пљуску,дакле сасвим коректно одрађено.Смешни су ми били ликови који су се као скинули и онда се окретали све време у фазону ал смо лудаци гледајте нас...
Пази брате, отишао сам доле, скинуо се јер ипак ја пређем 70 км за једну текму на маракани (35 у сваком смеру) и шта треба да дозволим? Да ми се мајица натопи оном мртвом кишом и да немогу да дишем од прехладе (ко после финала са офком). Лудаци? Хвала лепо. Окренуо сам се можда 2х да видим јел постоје они барјаци-На то би могао да ми одговори неко упућен. Колико је барјака враћено?
За Саксона
Брате ако ћеш да гледаш онако усран фудбал и да звиЗЖдиш иди на запад. Тај Пикси, Косановић и они индијанци на терену ће једног дана отићи а остаће Делије који навијају за ИНСТИТУЦИЈУ а не за неке бабе, црнце, јапанце, кинезе и осталу курту и мурту!
![[Image: 22zw40.jpg]](http://i29.tinypic.com/22zw40.jpg)