04-03-2008, 10:13 PM
Quote:Него одговарам ти, јер сам при писању тог поста имао на уму да ћеш баш ти да даш мало детаљнији одговор на ово моје... Конкретно, очекивао сам твоје размишљење о томе шта ће се можда предузети, да ли ће се уопште предузети, шта би ти предузео... Наравно мислим на став нас навијача, а указујем на почетак суперлиге и утакмице у нашем првенству.
Моје мишљење је да ова наша управа треба да се стиди гузице јер образа немају. Да неко сезонама конкретно вуче лоше потезе и још и нема резултата, онда човек треба да има осећај да мисли да је неспособан и да треба да се повуче. Али не, ови и даље дркају курац.
Једино решење је мотка, а кад ће то бити не знам.
Све је ово лепо што си написао у претходним постовима, у праву си, играчи су нам такви какви јесу, тренер неодговарајући, и наравно Пичка Дебела (Дуле Вујошевић), ће узети и седму, и осму, и ко зна коју титулу, ако се овакво стање (статус кво) настави.
Шта да кажем осталима, да Звезду у Пиониру нисам гледао месецима. И читам сад у новинама, данима су челници НЛБ лиге тражили идеалног домаћина где ће бити одржан фајнал фор. Парадоксално. Све раде спонтано, без икакве организације. А наши глупи клубови и играчи се троше за ту смрдљиву, усрану лигу. Боље да играју мањи број утакмица, више ће моћи да се посвете себи.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ