01-11-2008, 07:39 AM
Quote:Прво, како сте због лепе игре остали слепи на све остало што се дешава у клубу?
У праву си скроз, ја волим баскет више него леба да једем, па зато идем на утакмице, симпатизерски скроз, одгледам и запалим кући. Е сад, група људи која иде и даље на текме, нас 300-400, ако не и мање, долази у пионир већ 3-4 сезоне и нисмо ми слепи и мутави, видимо и ми шта и како се ради. Кад је кренула сезона, кренуле и те победе, играло се колико толико лепо, ваљда људи помислили да нешто променило, па се заборавило и на турчина. Али сад кад је све дошло на своје место, јасно људима да тонемо све ниже и ниже и сад се углавном скандира нон-стоп, видиш да овај наш "тренер" кука како се скандирало и кад смо водили. Али је то опет све мизерно како би тебало да буде. А што је најгоре, они се праве мутави. не знају ништа, нису обавештени. Тако да у принципу и да је празна хала скроз ја мислим да би се свело на исто.
Друго, кад је понестало резултата, што сте кренули да прозивате?
Треће, они се само праве да не знају шта се дешава, веруј ми знају они то добро, само их није брига.
И ја волим баскет и да гледам и да играм, а Звезду волим више од живота, али ове сезоне, веруј ми нисам ниједном био у Пиониру, а на ТВ-у сам укупно гледао Звезду можда 30-ак минута и то из 3-4 утакмице. Једноставно мука ми је да их гледам, нимало ме не занимају, сваки пут се изнервирам кад видим на шта смо спали. Некако ми није стало до њих и њихових резултата, на неки начин КК не сматрам мојим и веруј ми то ми је најтеже од свега. Надам се да ћемо кренути у озбиљнију акцију и отреати говна и да ће КК опет постати део Звездине фамилије и да ћу опет као против Реала доћи пуна срца из Пионира и да ћу као онда бити поносан што сам био тамо и помогао мом клубу да да све од себе и(као у том случају) разбије противника.