01-10-2008, 10:47 PM
Quote:Мени је одавно пукао филм у веку те усране управе КК!!!!
Прекрдашили су више! А криво ми је што Делије и даље седе скрштених руку, и тихо бојкотују Звезду...
И раније је било проблема са овом управом, која стално нешто обећава, а лепо је Вербал Кинт анализирао њихов минули рад... а и са оном управом пре ове је било гадних проблема...
КК је машина за прање лове, то је и врапцима јасно, и зато ми је чудно што "немамо времена" да се озбиљније посветимо овом тешком проблему, тим пре што је сада пауза у фудбалу, па не би било лоше да одемо на 1 утакмицу УЛЕБ купа, као што смо и раније дискутовали о томе, а сада све више ми то пада напамет, и да не дође 100 људи да звижди управи (без обзира на игру и резултат), и оном "појачању", већ да зарми нас више од 6000, и то ће онда бити јасна, и недвосмислена порука!!!!
Значи утакмица где неће пити навијања, и песама за Звезду, већ скандирања против управе КК, и огромнио транспаренти који ће и ћорави видети, а новинари пренети у сутрашњим новимама, па ме занима шта ће онда причати на својим конференцијама....
Разумем шта хоћеш да кажеш... И ја тако некако мислим и желим. Мени је више криво то што се не изнесу конкретни разлози зашто је баш оваква врста бојкокта.
Значи вртимо се у круг када је у питању прича зашто се бојкотује... "Verbal Kint" је то још једном поновио и навео већину, ако не и све битне разлоге бојкота. Очигледно је да смо у праву зато што смо против ове лоповске управе и то је крај што се тиче таквог типа приче о бојкоту.
Е сад, ја бих опет кажем, волео да се изнесу разлози зашто се бојкотује на овај начин, па могу слободно рећи, шта се и докле се чека!?
Дакле да неко каже лепо нпр: "Делије су се за ову врсту бојкота(тихог) определиле зато што........... Наставићемо са бојкотом до тренутка док се не промени управа, дођу прави људи... на начин............."
Зашто се то не уради? Ја сад предпостављам да је у питању то што се из искуства зна да су ти типови званичних саопштења често погрешно била преношена у јавност, вадиле су се многе ствари из контекста итд.
Али не разумем зашто тренутно стојимо на "недовршеном". Значи, говори се о бојкоту већ дуго, још од летос. Навели су се јасно разлози бојкота и сви смо се практично сложили око тога. И онда даље, после тога, следи питање: "Да ли су управа и јавност упућени у то да Делије не долазе на утакмице НЛБ-а и Улеба-а?" Они нешто као позивају на утакмице већ више пута, да се пуни хала... Одакле се закључује да они уопште нису свесни нашег става.
Е шта сад мене чини збуњеним да кажем... Следе одговори овде на форуму (мада читао сам и делије.нет): "Ма важи за то што не знају. Знају они добро, него се праве луди.", "Ма њих уопште није брига, ово им још одговара", "И боље што не знају!".... И на овоме се завршава цела ова прича :zbunjen
Ја имам поверење у водеће и компетентне људе из наше групе. Не знам ја њих, али знам да до сад код оваквих ствари и одлука нису никад грешили, или веома ретко у прошлости... Због тога се и не бринем превише, али ме само интересује зашто све ово овако радимо... Да ли би се исто поступило и по питању ФК-а, у некој другој ситуацији...