11-28-2007, 04:54 PM
Quote:Људи,овдје нема пуно да се прича... Нема тако великог проблема због којег се ми не би појављивали на баскету!Буди сигуран да има људи који о томе размишљају и који су много боље упућени у проблематику и од тебе и од мене и од многих других. Ја схватам да неки као да не верују вођама Делија. Ел су мало пута доказали своју оданост, приврженост...
Или ћеш ми можда поменути неку поделу на фудбалске и кошаркашке навијаче? По мени велика глупост и увреда за сваког правог Делију.
Quote:Ја мислим да је био погрешан потез појављивање наших навијача у Русији на утакмци Звезда-Динамо! Aко је већ бојкот онда је то требало да важи и за ту утакмицу а не да се тамо појавимо и да се управа "захваљује навијачима на подршци" и сигурно да после тога нису схватили да их бојкотујемо већ су само примјетили да смо негодовали због Кикановића и најавили су разговор са представницима навијача! То је доказ њиховог безобразлука и њихове дрскости и један велики разлог да почне да се долази на утакмице и да стока почне да се тјера из из нашег клуба!
![[Image: dynamo-crvena-zvezda-2007-17.jpg]](http://fanat1k.ru/e107_files/imagegallery/269-018.CrvenaZvezda-Dynamo/dynamo-crvena-zvezda-2007-17.jpg)
Цела прва четвртина на тој текми је била пропраћена у знаку бојкота (леђима окренутим терену). У току утакмице је било скандирано управи више пута... Тако да бих ја само могао да похвалим Делије из Русије, који подржавају тренутни став наших навијача из Србије. Дакле и тамо је било бојкота и он је показан управи!