09-16-2007, 01:26 PM
Пазите, на овом турниру је недостајао Громико, на пример, који је пар пута уносио преокрет у прошлим утакмицама. Потом, Тадија је дошао са операције слепог црева (додуше, нешто ми се брзо вратио). За Александрова је ово пресудна сезона да покаже ко је и шта је. Имаће далеко већу минутажу (вероватно ће играти и тројку и четворку). Не треба заборавити да нам недостаје и Милошевић на плеју (требало би да се врати у неком октобру, новембру - почетком сезоне). Јоровића нећу спомињати јер је велико питање шта и колико може (мислим да би и он требало да се врати у новембру).
Центар може, а и не мора нешто много да значи - зависи кога доведемо. У сваком случају нам је неопходан јер нама на петици играју две чачкалице.
Искрено, мени је драже да саставе јефтинију екипу коју ће моћи редовно да плаћају, него скупу, да касне паре, па да ови играју преко оне ствари (што је био случај прошле сезоне).
Титулу не очекујем.
Центар може, а и не мора нешто много да значи - зависи кога доведемо. У сваком случају нам је неопходан јер нама на петици играју две чачкалице.
Искрено, мени је драже да саставе јефтинију екипу коју ће моћи редовно да плаћају, него скупу, да касне паре, па да ови играју преко оне ствари (што је био случај прошле сезоне).
Титулу не очекујем.
..baklje gore, pesma cigana...