02-07-2008, 11:36 PM
Quote:Red Star Forever, о чему ти причаш?
Поредиш Звездаша и Миша? :o
Џаја је од почетка до краја био и остао уз Звезду!!! Ни сад не бежи (као остали мишеви) од одговорности.
Пикси је пре свих мишева (и овог Инсајдера) први залимпао са својом спонзорушом, наравно пре тога је узео кинте колико год је могао да покупи а слизао се и за Шкомијем који хоће да "купи" Звезду. А Шкоми није кримос?!? Еј, бре брате...
Јао колико овде има наивних људи...па све ће нас жедне превести преко воде. Јебо вас У92!
O чему ти причаш, јебо тебе у92... Нити га имам меморисаног на тв-у нити га читам на нету... Тако да не знам шта тамо било ко прича, а нисам ни наиван, јер имам довољно година... Ја размишљам својом главом, а мало и познајем људе па могу да повежем неке ствари...
И где сам ја то пљунуо Џају,прочитај још једном мој пост и размисли добро шта пише... Ту позивам на одбрану истог док се не докаже супротно... А то да је Писки узео неке паре, то је смешно, од кога када, за тако кратко време није било шансе, а да је био наиван и да је био оружје у Шкомијевим рукама то је тачно и то се и види из мог поста, само треба мало читати и између редова...
И немојте ни ти ни било ко да браните сада Џају јер ти и слични теби сте га отерали када сте урлали са Севера да треба да оде... Срам Вас било!!! То се зове лицемерје у српском језику а и свим осталим језицима света... Нисте га тада отерали само због резултата и лошег вођења клуба него и због оптужби да краде, намешта и сл... Није то давно било, прелистајте коментаре из тог периода...
И никада не поредим човека који је легенда на светском нивоу и човека који је то исто али само у Јапану... Само сам изнео чињенице које се виде голим оком и мени доступним информацијама донео логичан закључак...
Поздрав, и нема потребе расправљати о овоме, ово су опасне игре где је у питању невероватан новац, а наивни ће страдати јер тако мора, наша расправа ионако човеку неће помоћи већ само добар адвокат и валидни докази да није украо те паре од трансфера човека за кога након одласка из Звезде нико више није ни знао где игра...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "