Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Инсајдер о фудбалској мафији
Можда ће неко да помисли да сам луд, али ако добро капирам Пикси кога смо сви испрозивали да је љаксе и да не зна ништа о послу који је радио изгледа није побегао због страха од хапшења него од страха да га не убију јер није хтео да игра по туђим нотама... Први је и једини искрено признао о уговорима играча, тј. да већина нису били Звездини играчи, када је хтео да преиспита пословање у прошлости добио је упозорење да се мане ћорава посла, сада када је дефинитивно хтео да све уведе у легалне токове некоме све то није одговарало и само су му рекли бежи што дање и ћути...

А уз Џају би био до краја и веровао да нема везе ни са каквим прљавим работама само да није прихватио понуду највећег криминалца, лопова и гробара српског фудбала после Миљанића, тј. понуду Терзе лопуждре... Шта му је то требало у животу, на коју причу су га ухватили да ми је знати... Жао ми је што ће легенда (у светским оквирима) као он имати овакву мрљу у богатој фудбалској каријери... И дефинитивно треба да останемо уз њега док се не докаже нешто конкретно, јер ови који су ударили на њега нису ништа бољи, не би ми било чудно ни да преко њега и осталих бивших и садашњих челника нашег ФК-а желе и нас да сјебу на суптилнији начин јер све претходне методе им нису уродиле плодом...

Мислим да је неко спомињао то већ, да ли овде или на д.нет-у али не очекујте ускоро да ће Зека бити на мети полиције (дај Боже да ме демантују) јер је он сада на челу српског Гаспрома, а сви знате да су у питању државне паре и да је у игри велики државни посао, директно је заштићен од старне Руса и нико му ништа не може сада... Јебени пионирчић и дебеовац који је заједно са својим оцем крив и одговоран за многе зле ствари које су погодиле српски народ је заштићен од стране Руса који су ту да би као помогли Србима... Која иронија!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Инсајдер о фудбалској мафији - by Paya Pikey - 01-29-2008, 05:09 PM
Инсајдер о фудбалској мафији - by Paya Pikey - 02-06-2008, 07:51 AM
Инсајдер о фудбалској мафији - by Paya Pikey - 02-06-2008, 10:48 AM
Инсајдер о фудбалској мафији - by Paya Pikey - 02-06-2008, 12:18 PM
Инсајдер о фудбалској мафији - by Red Star Forever - 02-06-2008, 11:04 PM
Инсајдер о фудбалској мафији - by Paya Pikey - 02-07-2008, 07:07 AM
Инсајдер о фудбалској мафији - by Paya Pikey - 02-10-2008, 04:47 PM
Инсајдер о фудбалској мафији - by Paya Pikey - 02-12-2008, 12:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: