08-08-2007, 06:52 PM
Quote: Али као што смо то одавно констатовали од тог клуба је остало име и навијачи све остало је давно иструлело...........А где ћемо овакви лопатом на багер!Да се брукамо резултатски на терену,а на трибини навијачки сигурно нећемо!Није проблем играчима ако незнају нека се бар изгоре на терену,није ни у осведоченом звездашу несретном Бошку познаваоцу македонског,српског и пасивног енглеског језика. Боље му је да сам оде на време него да га отера(мо)ју!Драган Стојковић треба да зна да ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА не може да се води из Париза куповином нискобуџетних непроверених играча што није ни чудо када му је директор свих млађих категорија "храбри" нападач Митар Мркела :finger и остала фенси багра у ФК!
.........Додуше опет се враћам на тај наш луди оптимизам и веровање да ће баш против Ренџерса бити они прави, а после у ЛШ шта буде. Ако ћемо мало у прошлост и гробље сее тако умувало у ЛШ.
.........Све у свему најжалије ће ми бити ако не уђемо у ЛШ, ако ни због чег другог, онда због тога што нас је коначно Бог погледао кад је жреб у питању, а ми не будемо кадри да то искористимо.
Нека нам је Бог у помоћи.
Никад ови цикетани нису волели Звезду и никад неће као ми са трибине!Пикси 5 звездо, правац у НИШ докажи се прво тамо као руководилац (има и тамо аеродром) вапе за помоћ....."Ми од Звезде нисмо добили ништа осим успомена једноставно,ми Звезду волимо. Наше је да навијамо за њу, да се радујемо кад победи и тугујемо кад изгуби."Али никада нећемо дозволити да се неко игра са именом ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!