07-13-2007, 02:37 PM
Ја се надам да ће продати обојицу. Невероватно је да фудбалери са овог поднебља у једном, само њима знаном, моменту донесу одлуку да су прерасли ову средину и да је време да иду преко. Онда по шаблону почну да се вуку по терену, а кад их продају после две утакмице процветају. Тако би било да је остао Пуровић, тако ће бити ако остане Баста, тако је било са 90% бивших првотимаца. Најјачи ми је случај бившег капитена Ненада срце на терен Ковачевића који само што није плакао у председниковој канцеларији кад је продат Луковић, а он који је много више задужио Звезду :zbunjen :o није. Не свиђа ми се што ће странци чинити већину у првој постави, али су барем поштенији од ових наших звездица.
Што се пак Миловановића тиче, треба га тапнути пре него што и он донесе ту одлуку да је сувише добар да игра у Србији. Дај да га продамо док још неко хоће да се зајебе па да дебље дреши кесу за њега. Његова цена може само драстично да падне.
Што се пак Миловановића тиче, треба га тапнути пре него што и он донесе ту одлуку да је сувише добар да игра у Србији. Дај да га продамо док још неко хоће да се зајебе па да дебље дреши кесу за њега. Његова цена може само драстично да падне.