06-30-2007, 02:14 AM
Румун може бити стварно добро појачање. Каријера му није на заласку као Аилтону, нигде нису помињали проблеме са физичком спремом... Има, чини ми се, 26 година и сада је на прекретници: ако се добро покаже код нас, успеће поново да се прода на запад и зато мислим да ће запети из све снаге. Лекарски прегледи би требали да дају одговор да ли и може, тако да, ако и то протекне у најбољем реду, мислим да добијамо у најмању руку сасвим солидно решење у нападу (за наше услове и више од тога). Плус му је и што је играо у земљи налик нашој (наравно мислим на његову домовину) тако да у највећој мери ни наш менталитет не би требало да буде проблем...
Напоменуо бих још да би требало задржати Коромана. Није он екстра класа, али за наше услове је сасвим добар и мислим да на позицији десног везног (сматрам то његовом природном позицијом) нећемо лако наћи добру замену. Негде прочитах да за њега траже милион, нерелано је наравно, али 500.000 је већ сума коју би Звезда могла да издвоји, посебно ако се то разбије на 2-3 рате.
Напоменуо бих још да би требало задржати Коромана. Није он екстра класа, али за наше услове је сасвим добар и мислим да на позицији десног везног (сматрам то његовом природном позицијом) нећемо лако наћи добру замену. Негде прочитах да за њега траже милион, нерелано је наравно, али 500.000 је већ сума коју би Звезда могла да издвоји, посебно ако се то разбије на 2-3 рате.