Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)
Слажем се, зато сам и у мом посту на претходној старни навео пример попут најновије кафеове мајице, као што мислим да су и званични производи Делија (тегет мајица, мајица 1989) одличан пример такође...

Али такође, по мени, не видим ни неку грешку да се дође и у белој мајици неосвојива тврђава
или црвеној поло-мајици...

Ако говоримо о утакмицама када нам врменски услови или шта већ не дозвољава да дођемо баш у мајици, онда сам такође навео да је по мени најбољи неки црни шушкавац на навлачење (а видео сам да има на разним местима да се нађу), па онда црни дукс Делије, или сиви дукс "Crazy North", као и овај кафеов нпр...

Ово сам навео само неке примере, а на крају крајева нека буде и неколицина оних који ће имати и дрес клуба на себи (само не наранџасти молим вас).
Него дај да ми за почетак избацимо баш те наранџасте, зелене, розе, љубичасте и сл. боје које не да знају да буду дречаве, него... Па ће после само по себи већ ићи боље, ја мислим. По мени је дискутабилно и питање је колико је изводљиво да преовладавају баш те црне и тегет боје искључиво, пошто тако разумем када говоримо да треба да изгледамо као војска, Северна армија. Ја капирам да би то можда требало да буде на 1. месту, али да не буде баш приоритет. Зашто не и нека бела и црвена боја.
Али понављам, дај да прво избацимо те дречаве боје и розе срца нацртана по грудима, као и неке боди и манекенске мајице!

пс. мислим да је "дрвосеча" хтео да пример холанђана и швеђана послужи као нешто што ће да даје слику њиховог јединства и сложености, а да не мора да значи да је то исправно. Ми значи хоћемо да будемо Северна армија и да као такви показујемо то јединство и сложеност, а ови други то раде са кловновским капама, шарањем по лицу итд, на шта наравно да нико од Делија не сме ни да помисли... Тачније, можда је мислио на то како су скоро сви до једног прихватили једну исти фазон и да као такви могу да буду добар пример. А да су личили на циркузанте, то свакако стоји. 

Messages In This Thread
Одг: Нова сезона (кроз призму претходне) - by Вечити ДЕЛИЈА - 07-05-2008, 09:13 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)