09-30-2007, 12:25 PM
Ранђеловић је бранио шта је могао одличан.
Тутора по мени је слаб
Гаи је такав цар па то је страшно. Воли Пакистан и Гробље као и ја и то им редовно показује.
Баста бољи него иначе али он ту траку око руке није заслужио.
Анђел хмммм брате шта он игра?
Кастиљо мора и може боље.
Лукаш одличан и показао је емоције. и треба тако јебеш црвени кад ти стока иде на курац.
Милиаш може да прође.
Короман хвала ти брате за оно синоћ. Мислим ја би већ одлепио после оног старта малог усташе. Ко њега напада нека се запита дали би дозволили да вас тако газе.
Молина одличан мора да игра од сад више.
Јестра ок али нема још форму.
На крају дебил Косан.
1. ху тхе фук ис богдановић? Ко њега гура да ми је знати?
2. Зашто Салас не игра? А кад смо повели 2:1 био би идеалан за контре.
3. Баркосу треба више времена на терену. Мислим свако је видео да је Јестра био готов после 70 минута. Не он има времена...
4 Где је наш пољак?????
Изјаве које Косан даје после утакмица су мени смешне и брукају углед нашег клуба. У четртак биће опет нервирања гарантујем.
Тутора по мени је слаб
Гаи је такав цар па то је страшно. Воли Пакистан и Гробље као и ја и то им редовно показује.
Баста бољи него иначе али он ту траку око руке није заслужио.
Анђел хмммм брате шта он игра?
Кастиљо мора и може боље.
Лукаш одличан и показао је емоције. и треба тако јебеш црвени кад ти стока иде на курац.
Милиаш може да прође.
Короман хвала ти брате за оно синоћ. Мислим ја би већ одлепио после оног старта малог усташе. Ко њега напада нека се запита дали би дозволили да вас тако газе.
Молина одличан мора да игра од сад више.
Јестра ок али нема још форму.
На крају дебил Косан.
1. ху тхе фук ис богдановић? Ко њега гура да ми је знати?
2. Зашто Салас не игра? А кад смо повели 2:1 био би идеалан за контре.
3. Баркосу треба више времена на терену. Мислим свако је видео да је Јестра био готов после 70 минута. Не он има времена...
4 Где је наш пољак?????
Изјаве које Косан даје после утакмица су мени смешне и брукају углед нашег клуба. У четртак биће опет нервирања гарантујем.