09-30-2007, 10:29 AM
Quote:Па зато је и потребна та нека тиха конкуренција,свестрано залагање свих осталих,како би се Коромонова позиција у стартних 11 довела у питање.Тек тада,он неће више да псује судију цео меч-овај попиздео и дао му црвени-тек тада,кад схвати да и за њега постоји замена,неће више правити ексцесе.
Онда и Лукаш попизди ,па и он црвени.
Короман,колико год да је добар,пожртвован и значајан за тим својим понашањем прави штету Звезди.
Колико год да је добар играч,он није Звезда-Звезда мора да буде један тим,он је само једна карика тима-не знам чему то води,ако он себи дозвољава такве ствари (псовање судије) током целог меча јер да није то радио,нормално да би ћелави судио онај фаул у његову корист+ евентуални црвени за оно повлачење са леђа КОЈЕ СЕ ВИДЕЛО ИЗ АВИОНА..а ћелави то шатро превидео.
У сваком нормалном клубу,Короман би био санкционисан за своје понашање.Његов посао је да игра фудбал,а не да се пичкара са судијом целу текму.Пошто ми немамо адекватну замену за њега,принуђени смо да посматрамо његове глупости,јер је он ипак наш најбољи играч.А зашто је он увек најбољи,то треба да се запитају остали 10 на терену.
За шта да буде санкционисан?Па то је дерби,набој,емоције и све то.Ја бих волео да сви наши играчи гину као он,залагање представља однос према дресу.Нека штети клубу,боли ме уво,свака му част за оно издање синоћ.Стварно је показао да има велико црвено-бело срце!