09-30-2007, 08:17 AM
И мене Короман често нервира,али је очигледно да гине за Звезду и за навијаче.Треба мало сагледати и са те стране.Онда,све шансе за гол и све голове које смо дали ове сезоне кад је он играо ,можемо њему приписати скоро без претјеривања.Лукаш је играч који са више емоција игра него 90 % домаћих играча,радује се головима,бори се ,поштује навијаче,једном рјечју пун погодак.
Мислим да смо били бољи у већем дијелу утакмице,пропустили смо много боље шансе али мислим да је проблем број један код нас физичка спрема.То је највећи проблем а одбрани не можемо пуно тога замјерити,ови имају доста солидне и прије свега брзе нападаче а наша тактика у другом полувремену је била таква да су и нападач и везни требали више да учествују у кварењу игре а они ипак нису успјевали.
Мислим да смо били бољи у већем дијелу утакмице,пропустили смо много боље шансе али мислим да је проблем број један код нас физичка спрема.То је највећи проблем а одбрани не можемо пуно тога замјерити,ови имају доста солидне и прије свега брзе нападаче а наша тактика у другом полувремену је била таква да су и нападач и везни требали више да учествују у кварењу игре а они ипак нису успјевали.