09-29-2007, 11:13 PM
Quote:Eribo Wrote:КОРОМАН - Нека је дао два гола, ИДИОТ је невиђени. Пичка једна надркана, само сере судији уместо да игра.
Е друже па немој тако. Додељујеш му придев који не да није на месту него... :nene
Па он нас је провукао против Левадије. Због буђаве игре са једним истуреним, одлучују нам индивидуални потези играча, а у њих не знам кога могу убројати поред, баш тог, Коромана. Човек игра срцем и са огромном жељом, а тада се искуство, емоције и памет у неким ситуацијама тотално потискују. Он зна за кога игра, зна ко су и какви су навијачи... А не као неки други... Боли их курац!![]()
Поред свега тога што је имао у глави током целе утакмице, шта мислиш како се тек осећао после оног фаула Рукавине?
И да не дужим више... Ако га случајно сретнеш на улици скини му капу и реци му: " Хвала што играш за Звезду на такав начин! "
Једном речју, у праву си да се издваја од свих на специфичан начин, али на тотално супротан од оног каквог си ти навео. Срамота је, по мени, да тако мислиш.
Морам признати да сам писао под емоцијама, али опет стојим иза својих речи. Ја УОПШТЕ не оспоравам Корманове фудбалске квалитете, да има срце и да воли Звезду.
Он и Ранђел су најискуснији и према томе морају да стану мало на лопту, то јест увуку језик. И пусте ноге и руке да реаде свој посо. Короман потроши 30 % своје енргије на препирање са судијом, с туђим играчима и накарају сам са собом.
МОРА да научи да сву своју енергију у сресреди у ноге !!!!!!!
Од тога ће сви да "бенефицирамо".
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !