09-29-2007, 07:52 PM
Нерешено је реалан резултат. Наравно, глупо је примити гол три минуте након што си дао, али јебига. Нама овај резултат у суштини не одговара, али ми је драго што су гробари дошли да виде победу свог тима, а оно :finger .
Овај дерби је био добар, можда и један од најбољих у овој деценији. Оба тима су играла фудбал, имала прилике и зато мислим да је нерешено одговарајући.
Судија је у другом полувремену подивљао, не знам шта му је било, али не може се рећи да је утицао на резултат. Короман је будала био и остао - не може се другачије описати оно што је урадио на крају утакмице. Са друге стране, прогледаћу кроз прсте Лукашу јер мислим да је добро да странци покажу страст када је дерби у питању, ипак они долазе са стране. Надам се да ће га овај црвени картон мотивисати да гризе у наставку првенства.
Молина је играо цео сусрет, дечко није у топ форми, али мислим да га вреди трпети. Штета за ону прилику.
Одбрана
. Ја сам, чини ми се, овде написала да се уздам у гробарску одбрану што се и потврдило, али, јебем му матер, наша одбрана је та која је требала да буде чврста. Чињеница је да позади играмо слабије и да ни Туторић, ни Гај нису у прошлосезонској форми. Каква два јефтина гола. Анђелковић ништа није урадио напред, изгледа да му је Косан рекао да баци сидро у одбрани. Баста показује знаке живота, али бих њега радије видела напред.
Ајде, надам се да ће ова утакмица означити преокрет у нашој игри.
Овај дерби је био добар, можда и један од најбољих у овој деценији. Оба тима су играла фудбал, имала прилике и зато мислим да је нерешено одговарајући.
Судија је у другом полувремену подивљао, не знам шта му је било, али не може се рећи да је утицао на резултат. Короман је будала био и остао - не може се другачије описати оно што је урадио на крају утакмице. Са друге стране, прогледаћу кроз прсте Лукашу јер мислим да је добро да странци покажу страст када је дерби у питању, ипак они долазе са стране. Надам се да ће га овај црвени картон мотивисати да гризе у наставку првенства.
Молина је играо цео сусрет, дечко није у топ форми, али мислим да га вреди трпети. Штета за ону прилику.
Одбрана

Ајде, надам се да ће ова утакмица означити преокрет у нашој игри.
..baklje gore, pesma cigana...