08-29-2007, 01:09 PM
Шта рећи? Осећање након синоћње утакмице је јако чудно, разочарење помешано са неверицом. Главни узрок новог неуспеха је у прелазном року. Сви грме на напад али наш проблем је пре свега у средини терена. Ту су Пикси и Дика извршили потпуно погрешну селекцију. Ми немамо централног везног са иоле офанзивним карактеристикама који би пробио кроз средину или се убацио у напад из позадине. Лукаш је добар играч али он је плејмејкер који игра у простору непосредно испред наше одбране. Кастиљо је "радилица". Милијаш је сличан Лукашу. Бурзановић је једини који нешто може кроз средину али он је превасходно нападач. Центаршутеви на које играмо тешко пале против екипа са високим центархалфовима као Ренџерс.
Поред овога што је очигледно мене копкају још неке ствари. Зашто наше наводно највеће појачање Салас није било ни на клупи? Зашто нису ушли ни Молина ни Броновицки, такође најављивани као велика појачања? Ко гура оног инвалида Рашковића?
Сад шта је ту је, прво жреб за куп УЕФА а потом Бежанија.
Поред овога што је очигледно мене копкају још неке ствари. Зашто наше наводно највеће појачање Салас није било ни на клупи? Зашто нису ушли ни Молина ни Броновицки, такође најављивани као велика појачања? Ко гура оног инвалида Рашковића?
Сад шта је ту је, прво жреб за куп УЕФА а потом Бежанија.