08-11-2007, 08:13 PM
Quote:Ја сам оптимиста,поред свега по играчком кадру Ренџерс је тотална нула.Све су то магарци Шкоти и понеки стрнац.Игра им се заснива на тактици шутни напред,а остали играчи трче ко волови.Зато код нас све Роналдињо до Каке... Ето, данас смо наишли на сјајну екипу Чукаричког и некако извукли 0-0.
Мислим да имамо добре шансе за пролаз.Дефинитивно Ренџерс није тим кога претерано треба поштовати.Само треба одиграти храбро и паметно и пролаз неће изостати!ampion
Али сада озбиљно - па већина је овде била за Ђуровског. Пикси је тражио странца, те није могао да ангажује домаћег тренера док не нађе тренера напољу (ко од домаћих тренера би обрадовао форумаше???). Када то није успело, остало је све на Ђуровском. Да га је сменио домаћим тренером, Косановићем на пример, линчовали би га... И тако остаде Ђуровски тренер, док свима није постало очигледно да је већина погрешила...
А што се тиче нападача, ту већ имамо проблем. Али за шампионат не брините - биће Звездино пролеће кад се ови пацијенти уиграју. А за ЛШ, па, већ видим проклетих 0-0 (или губимо са нулом),па кад наша сјајна одбрана попусти на Маракани, као са Динамо Кијевом, е онда смо прсли... Ако тамо не дамо гол, немамо никакве шансе.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"