08-10-2007, 10:04 PM
Људи ја мислим, а и сам не знам зашто, да можемо до Лиге Шампиона!Пуко ме неки оптимизам и поред свега што се догађа.Мислим да можемо од ових играча да направимо тим какав ваља, али да нам требају неки резови у екипи и то ДРАСТИЧНИ.Треба да играмо 4-3-1-2 и то у саставу типа:
голман-Ранђеловић
одбрана:Броновицки(предност у односу на Анђелковића)-гај-туторић?(Бајалица, има бар грам мозга више)-Лукаш(јесте везни, али ако је могао у Боависти да игра десног бека може и код нас)
везни ред-кастиљо(задњи везни)-Короман (десно)-Молина(или чак Трајковић, лево)
полу шпиц-Бурзановић(дечко без конкуренције)
напад-Салас(обавезно) и мали Филип(дечко је ЕКСТРА таленат плус Рашковић)
Ово је екипа коју би ја ставио у Глазгову, јесте не уиграна екипа, али знам да би сваки од њих, ако не заједно, бар појединачно кидали да дођу до лопте,и ураде нешто са њом. БЕЗ Миловановића,без Баркоса,без Милијаша!
голман-Ранђеловић
одбрана:Броновицки(предност у односу на Анђелковића)-гај-туторић?(Бајалица, има бар грам мозга више)-Лукаш(јесте везни, али ако је могао у Боависти да игра десног бека може и код нас)
везни ред-кастиљо(задњи везни)-Короман (десно)-Молина(или чак Трајковић, лево)
полу шпиц-Бурзановић(дечко без конкуренције)
напад-Салас(обавезно) и мали Филип(дечко је ЕКСТРА таленат плус Рашковић)
Ово је екипа коју би ја ставио у Глазгову, јесте не уиграна екипа, али знам да би сваки од њих, ако не заједно, бар појединачно кидали да дођу до лопте,и ураде нешто са њом. БЕЗ Миловановића,без Баркоса,без Милијаша!
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!