08-04-2007, 10:15 AM
Зар је било ко од њих заслужио похвале?Против овакве екипе требало је увалити бар три гола.Па ови су мало бољи од оних усташа,а гробље је на две утакмице дало 11 голова!Бошко је курац од тренера,мада мислим да он и не саставља екипу,јер ако саставља онда се питам где му је етика.Како другачије објаснити да људи који су прошли целе припреме седе на клупи,а улази Молина који није ни ишао на припреме,или Броновицки после 3 заједничка тренинга.Немам ништа против њих,јер ако су квалитетни лако ће ући у првих 11,али ТРЕНУТНО не видим по чему имају предност у односу на Бурзановића,па и Трајковића.
Погледајте како се ради у Европи,пред крај једне сезоне,уговарају се трансфери за следећу,јер појачања морају да прођу комплетне припреме,па био то и Анри.Код нас у клубу не знају ни кад играју прву утакмицу,па терен изгледа као њива.Срамота!
Да ме неко не разуме погрешно,не желим само да критикујем,мислим да од овог тима може бити нешто,али ако хоћемо поново да стојимо раме уз раме са Реалом,Барсом,Миланом и другима,морамо почети и да се понашамо као они.
Погледајте како се ради у Европи,пред крај једне сезоне,уговарају се трансфери за следећу,јер појачања морају да прођу комплетне припреме,па био то и Анри.Код нас у клубу не знају ни кад играју прву утакмицу,па терен изгледа као њива.Срамота!
Да ме неко не разуме погрешно,не желим само да критикујем,мислим да од овог тима може бити нешто,али ако хоћемо поново да стојимо раме уз раме са Реалом,Барсом,Миланом и другима,морамо почети и да се понашамо као они.
ti samo hrabro,bori se