09-17-2007, 06:42 PM
Quote:Кључ свега је игра са два шпица, али та два шпица мора неко да упошљава са довољно употребљивих лопти... Нисам од почетка сезоне видео ни једнога који то уме, сем Милијаша и евентуално Лукаша... Нажалост први је спор па му те не пође увек за руком тј.ногом, а други нема коме да дода јер један шпиц у 99% случајева није сам па лопта пре дође до противника него до њега... Богдановић нема појма и тачка... Молина такође, шта сте ви то видели од њега???! Ја сам видео три шута на гол, пардон на Север, јер су све три лопте завршила на истом.. Ништа дриблинг, ништа пас, ништа центаршут... Нажалост и Миловановић и Тришовић су бољи од њега, а кад су они бољи од њега све вам је јасно... Једини странац који ваља је Салас који нажалост не игра, нико не за зашто, а и Броновицки је ок, али човек не игра на својој позицији, уништиће га Косан...
Брате,не са 2 шпица него 3. Плус бар још двојица везних са офанзивним склоностима,а не овако кад је у шеснаестерцу увијек један човјек. Од кога се ми то бранимо у овој мртвој лиги кад 10 од 11 тимова ни не жели да пређе центар кад играју против нас. Мука ми је што то морам рећи али стока тако игра. Па они не дају противнику да изађе 20 метара од гола. То можда не пролази против милана или неког другог јачег тима али против дебила у овој лиги да. Камо среће да су тако играли против глазгова,забили би им 5 комада. Сви нешто прозивају нападаче,али како људи сами у нападу да дају гол. Дакле у напад и Салас и Јестовиц и овај бетон или баркос,иза њих Короман и Бурза или Трајковић и само један задњи везни мада и он мора у напад. Који ће нам у овој лиги или против ових мртваца из пољске 2 или чак 3 задња везна. Од кога они бране гол кад нико и онако нема намјеру да нападне. Све у напад од првог минута па ће ући лопта,не једна већ пет. Можда сам ја луд,јер контам кад могу ја на сонију тако играти може и Звезда,али ме нико не може убиједити да стока има боље играче од нас,па ја сам прије почетка сезоне контао да ће бити 20 бодова разлике за нас. Дакле косане,надам се да ће ти ово неко пренијети што сам написао,или мијењај тактику или иди у три лијепе.....