09-21-2007, 12:00 AM
Quote: Да ли неко иоле упућен у фудбал може да ми објасни зашто онај НОЈ изводи центаршутеве напамет? И даље мислим да је Анђелковић убедљиво наш најгори играч и да игра јер му је Бамбалић менаџер а не зато што је квалитетан.
Менаџер је и Трајковићу па овај гази траву само у свом дворишту...
Оправдано је извођење Саласа само у случају да овај није могао да издржи више, а лично ми је тешко да поверујем у то...
Опет играмо дефанзивно, опет чувамо резултат...овог пута смо то најавили извођењем Саласа читавих 45 минута раније... Не можемо овако... Прво полувреме смо још и били опасни по њихов гол, али у другом смо се вукли по терену чекајући крај...
Баркос је у неколико наврата вукао на себе два одбрамбена играча, али са тактиком у којој је он једини у тих 30 метара од њиховог гола нема једноставно никога да то искористи...
У неколико наврата су се видели квалитетни пасови, продори, ослобађања, борбеност, ипак идаље премало... Ове у Београду морамо накантати 5:0 и то без муке... Ипак познајући Косана забошћемо утакмицу са једним шпицем и петорицом позади...чувамо резултат... :batine