09-20-2007, 09:11 PM
Шта рећи после оваквог бледог издања Звезде, него да је ово ДНО! Ја лично мислим да нису у праву они који су критиковали Баркоса. Децко је по мени одиграо најбољу утакмицу од кад је дошао! Па није он крив сто играчи из средине стоје три метара удаљени од њега. Људи моји нису нападаци криви, по мени је нас средњи ред НИКАКАВ! Просто не могу да верујем, како су спори, без идеја, без воље да се прикљуце нападу, да одиграју пас игру, него одма рокај напред. И шта ту може сам Баркос, Јестровиц, Бетон,и још кога имамо у нападу, кад су тотално сами( или боље рећи сам, ко год да је у нападу), јер ја незнам кад смо играли са два нападача, задњи пут! Ђорђевића под хитно на каљење, јер је показао да у овом тренутку није за Звезду!Друго полувреме, КОсан вади Саласа, и убацује Бајалицу. И овако згуснут средњи ред постаје још гушћи, Катастрофа од тактике. Сам Бајалица је одиграо супер, и треба да игра, барем се пош тено борио и натопио дрес знојем. И да закључим, нама треба један креатор на средини који це да упосли оне несрећнике у нападу, да затресу мрежу некоме, а богами и због нас, да видимо неки атрактиван порез! Овако и сам Дрогба да играза нас неби дао гол до Нове Године! :batine