07-10-2004, 02:21 PM
ja se secam te trosarine kao mesto s'kog cemo krenuti na radovce, a ne kao mesto gde ce se desiti tuca, odnosno kao mesto gde cemo se naci je cuveni rostilj pera zdera. tacno je da je receno da se ne sme dolaziti ranije ni kasnije da se ne bi provalili zbog murje i tako je bilo. kad su se ljudi skupili receno je da ce ici neko da vidi gde su oni i onda krecemo na njih(neki diskont kod 5 solitera) medjutim oni su nas snimili i napali prvi iz pravca tramvajskih sina(tu je zabranjeno za kola). prisunjali se nam se i tek kad su bili na nekih 15-20m neko je rekao:"evo ih", i dok smo pokupili ono sto smo skupili oni su su dotrcali skroz do raskrsnice i one trafike(preko puta pere zdere), gde je tramvajska stanica(predzadnja), tu se desio najveci okrsaj, to je trajalo minut dva, dok oni nisu provalili da necemo bezati, odnosno njihovi klinci, jer su se medju radovcima samo sibali njihovi stariji(i jaka skins ekipa koja je tad isla na rad), i krenuli su prvo polako da se povlace a onda i da beze istim putem kuda su i dosli. secam se da su ih UB jurili skroz do pocetne tramvaja medju zgrade na banjici.
znam da je bilo dosta razbijenih glava na obe strane i jedan nas je izboden tu, cini mi se, dosta parkiranih kola, nova korsa od gazde trafike, plus ceo njegov inventar koji je stajao ispred i izlog!
inace nakon bezanja radovaca mi smo ostali tu kao, dojaja razbili smo ih idemo sad na tekmu, medjutim dolazi jedna(!) interventna (tad je borba protiv siptara bila u punom jeku, tako da nije bilo mnogo murje u gradu, npr. cela brigada), i izlazi jedan njihov, a nas oko 100 ostalo tu, i pocinje da se dere nama kao:"uza zid ruke iza ledja", i naravno mi na njih, neko zabada tog zandara ovaj odmah pada, kolege vade pistolje i pocinju da pucaju i tek onda dolazi pojacanje i onda kud koji mili moji! niko na tekmu tad nije otisao od nas a mislim da ni radovci nisu otisli!
tako se ja secam te trosarine, inace kad sam dosao kuci(a to vece mi ispracaj bio, u utorak sam otisao u vojsku a tekma u nedelju), a keva i cale:"brzo si se vratio", a ja :"ma ja to zbog gostiju da me ne cekaju"
kad su citali novine sutra nije bilo srecnijih ljudi sto idem u vojsku
znam da je bilo dosta razbijenih glava na obe strane i jedan nas je izboden tu, cini mi se, dosta parkiranih kola, nova korsa od gazde trafike, plus ceo njegov inventar koji je stajao ispred i izlog!
inace nakon bezanja radovaca mi smo ostali tu kao, dojaja razbili smo ih idemo sad na tekmu, medjutim dolazi jedna(!) interventna (tad je borba protiv siptara bila u punom jeku, tako da nije bilo mnogo murje u gradu, npr. cela brigada), i izlazi jedan njihov, a nas oko 100 ostalo tu, i pocinje da se dere nama kao:"uza zid ruke iza ledja", i naravno mi na njih, neko zabada tog zandara ovaj odmah pada, kolege vade pistolje i pocinju da pucaju i tek onda dolazi pojacanje i onda kud koji mili moji! niko na tekmu tad nije otisao od nas a mislim da ni radovci nisu otisli!
tako se ja secam te trosarine, inace kad sam dosao kuci(a to vece mi ispracaj bio, u utorak sam otisao u vojsku a tekma u nedelju), a keva i cale:"brzo si se vratio", a ja :"ma ja to zbog gostiju da me ne cekaju"

kad su citali novine sutra nije bilo srecnijih ljudi sto idem u vojsku