Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова
Јучерашњи летњи услови су нас довели у великом броју у Нови Сад... Наравно да то није било пресудно, али свакако олакшавајућа околност... Навикли смо да се свуда појављујемо масовно а што ближе БГ-у то и масовније... Већи део БГ екипе је дошао возом, али није занемарљив број оних који су дошли колима, комбијима, бусевима... Мада је са комбијима било доста људи из унутрашњости... Посебно су бројне биле војвођанске екипе...

Што се тиче укупне посете у НС рекао бих да је било просечно... Запад са празним крајевима, исти такав и север (некада смо га ми пунили максимално, а сланинари још ни једном од пресељења на ову трибину), југ отворен, али полупразан и наш исток добро попуњен сем дела до севера на који ионако жандари нису пуштали... Углавном је већина ушла на време, али је и овог пута било "оправданих" кашњења...

На почетку договор да сви који не мисле да дају свој максимум стану негде са стране и не кваре слику коју желимо да направимо добрим и гласним навијањем, скакањем и сл.... Познат је проблем са дугуљастом источном трибином у НС и тотално неакустичном и неупотребљивом за организовано навијање па је требало дати и 150% својих могућности да би све то изгледало бар мало изнад просека... Кренуло се јуче са стандардним репертоаром и пар прозивки сланинарима типа Нови Сад то је наш град, Ко је сланинар... Добро се скакало уз И напред Звездо ле, боље од осталих су се отпевале Још једна победа и титула, Нека вечерас свако зна, Звезда ми је све, Нема дана... Ипак је све то деловало просечно и морало је много боље... Да ли је многе успавало Сунце које је неуморно пржило по нашим лицима или нешто друго не знам... Да не заборавим да за подршку коју дајемо у овом много тешком пероиду за клуб јуче бејасмо награђени наранџастим дресовима трећи пут ове сезоне за које смо већ изнели јасан и гласан став... Ужас...

Други део игре почиње уз димове и бакље... Овај део игре смо се ипак потрудили и доста боље певали, али свакако далеко од онога како умемо и морамо... Још једна победа и титула је и у овом делу у пар наврата отпевана и на моменте јако добро... Добра су се певале и Љубав си ми једина, На на на Напред Звезда (Big Big girl), Све што желим у овом тренутку, виђен је и добар Еври го... Тек пред крај смо загрмели како треба не би ли овим несрећницима на терену помогли да узму три бода, али ништа од тога... Ипак су на крају испраћени са терена уз Шампиони, а све заједно нас чека среда и нови дерби у купу... На изласку мањи инцидент са жандарима испред стадиона као и "храбро" гађање каменчићима од стране сланинара са њихове трибине, али на то смо већ навикли од њих, диретктан дуел од њих нико и не очекује, нити га они прижељкују, знају евентуални исход...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Војводина - Ц.ЗВЕЗДА 14.04. 16 часова - by Red Star Forever - 04-15-2007, 11:04 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)