03-13-2003, 12:00 AM
Bojane, to je tipican klinacki odgovor "nije sve po mome i sad vise necu da se igram" ;pljuga Ne znam za vas ostale ali meni je u zivotu politike pun k**** i ocu bar kad dodjem na nas forum, na forum Delija da se malo opustim i procitam stvari vezane za Zvezdu, Delije, navijanje, ostale navijacke grupe itd. Brate na poslu se cimam ko konj, non-stop neka politicka sr*nja u zemlji i svetu i to vam sve nije dovoljno nego na navijackom forumu pisete o politici, Srbima i Hrvatima, brate zamara to. Moze da prica ko sta hoce ali cinjenica je da vecini nas Zvezda predstavlja jednu od retkih (ako ne i jedinu) pravu svetlu tacku u zivotu i zato necu ovde uopste da vidim ni citam bilo kakva politicka sr*nja. Znaci bar dok smo na ovom forumu mi smo samo i iskljucivo Delije (Cigani) i nas jedini cilj je da bodrimo Zvezdu i radujemo se i tugujemo sa njom. Navijaci ostalih klubova nas zanimaju samo u smislu da procitamo ako imaju nesto pametno da napisu, da prodiskutujemo sa njima o navijackim temama, da pogledamo slike ako su odradili neku dobru koreo i to je to. Drugim recima je*e nam se za sve ostale Zvezda i samo Zvezda. ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE.
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!