Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ- Бежанија
Разно скептици нису веровали да Маракана може као некада да буде пуне без обзира са ким Звезда игра... Али исто тако нико од нас није могао да наслути да може да се понови дерби и Војводина и да се брука име Звезде на овај начин како то чине садашњи играчи и руководство Звезде... На срећу ови први нису били у праву и Маракана је из утакмице у утакмицу пунија и људи се враћају гледању Звезде... Верујем да је улога Севера у овоме веома велика јер како смо се омасовљавали ми, тако су се омасовљавале и друге трибине... Мећутим ово друго нам се вечрас поновило – резултатски потоп...

Као што сам рекао, масовна посета на Маракани, Север стандардно добро попуњен, коп масован, запад празан само на крајевима и на истоку још хиљаду-две људи... У копу и испред њега мноштво барјака који су промовисани на прошлој утакмици као и они старији, вртели су се свих 90 и кусур минута... Почиње се са песмом која је научена на прошлој утакмици, Туче и срања, добрих десетак минута и на њу се надовезује На своју веру на своју земљу... А након тога шаренолик, али стандардан репертоар... Једна за другом: Ја волим тебе лудо, Ми певамо сада сви, Стадион пун, На целом свету ми је све,Маракана дал је пуна, Напред Звездо само напред Звездо итд...У суштини просечно, на моменте млако, али и на моменте громогласно... Појединачно паљење бакљи и удари додатно подижу атмосферу..

Друго полувреме почиње бакљадом и са Још једна победа и титула... Већи део полувремена се форсирају песме у којима тражимо гол... Дај гол (обе варијанте), Хоћемо гол и сл... Мећутим мало тога је данас фудбалерима полазило за ногом у завршници напада иако су за разлику од масе утакмица ове сезоне играли солидно и нападали све време... Север није посустајао и на моменте пружамо феноменалну подршку играчима... У пар наврата са дозивањима и позивањем да сви устану анимирамо и запад и исток... Да несрећа не долази сама потврђује прво црвени картон нашем играчу, па један гол у нашој мрежи па други и тотални слом.... На западу у једном моменту креће напад на ложу и галерију, нисам сигуран на кога се кренуло и шта се све дешавало али биће приче о томе ових дана... Играче смо по ко зна који пут ове сезоне подсетили да играју ко пичке и чисто онако их приупитали како ће против гробара... Надам се да после те утакмице нећемо да понављамо градиво и да их питамо још једну паролу која је и данас скандирана ДОКЛЕ ДА НАС БРУКАТЕ?!

У сваком случају добро је да се са шипке на крају чула порука да не треба ово да утиче на наш долазак на Север на будуће утакмице и да никако не смемо сада да дозволимо да нас дође два или три пута мање... "Права борба" нас тек чека...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
ЦЗ- Бежанија - by drenke - 04-07-2007, 12:19 AM
ЦЗ- Бежанија - by Red Star Forever - 04-07-2007, 01:55 PM
ЦЗ- Бежанија - by аца_91 - 04-07-2007, 08:16 PM
jbt mnogo lose igramo - by Luka_iznogud - 04-07-2007, 08:24 PM
ЦЗ- Бежанија - by Red Star Forever - 04-07-2007, 08:28 PM
ЦЗ- Бежанија - by UrbanBaby - 04-07-2007, 09:09 PM
ЦЗ- Бежанија - by UrbanBaby - 04-07-2007, 09:23 PM
ЦЗ- Бежанија - by KizaLion - 04-07-2007, 10:24 PM
ЦЗ- Бежанија - by Nikola013 - 04-08-2007, 09:59 PM
ЦЗ- Бежанија - by goblins - 04-10-2007, 06:43 AM