10-07-2007, 06:32 PM
Опет се касни на почетак утакмице. Прво полувреме почиње уз доста малих барјака, доста малих барјака са заставом Србије али су се вртели сви неких 5 минута и онда почиње спуштање. Малоумницима изгледа треба нацртати да барјаци не служе за брисање столица, лупање по столицама и да им није место на поду. Вежба се свака строфа посебно песме Увек са тобом.
Друго полувреме почиње уз фантастичну бакљаду и сморено певање, почиње Звезда ми је све и стаје убрзо. Уследило је пичкарање са шипке, поготово онима који су испратили све аплаузом. Од тог тренутка север је у трансу, на трибини лудило уз Звезда ми је све и Победа. Пола полувремена певамо Дај гол дај гол... Пада гол, а лудница се наставља са дељењем трибине уз Још једна победа.Још једна бакљада на трибини. На крају поново подигнута шеталица са тенком уз паролу ПРОРАДИЛА ПА НЕЋЕ ДА СТАНЕ.
На издању у другом полувремену могу да нам позавиде све групе широм света
Друго полувреме почиње уз фантастичну бакљаду и сморено певање, почиње Звезда ми је све и стаје убрзо. Уследило је пичкарање са шипке, поготово онима који су испратили све аплаузом. Од тог тренутка север је у трансу, на трибини лудило уз Звезда ми је све и Победа. Пола полувремена певамо Дај гол дај гол... Пада гол, а лудница се наставља са дељењем трибине уз Још једна победа.Још једна бакљада на трибини. На крају поново подигнута шеталица са тенком уз паролу ПРОРАДИЛА ПА НЕЋЕ ДА СТАНЕ.
На издању у другом полувремену могу да нам позавиде све групе широм света