03-11-2003, 08:21 PM
Quote:Ja sam lepo pitao mastera za iskljucivanje "gostiju"vidim da je pocelo da daje rezultate :lol: ,a na ovog jamajcanina imam poseban pik :boks ...posto se njegovo kakanje bitno razlikuje od "postenog torcidasa",ali nemojmo preterivati sa "demokracijom"...na kraju krajeva ovo je ipak "delije-caffe"-tj. za sve one koji se tako osecaju :megafon a ne za "one" koji,posto im je dosadno, jer dobijaju stalno batine sto kod "kuce" tako i na gostovanjima,non stop prozivaju i pokusavaju da budu "duhoviti" tipa:"...kad lazete bar da to izgleda kao istina..." i slicne baljezgarije...
Molim "upravu" da poostri mere bezbednosti-makar zbog onih koji to zasluzuju a nisu vise medju zivima...'91-'95
Pozdrav Ciganijo :ruke
Je*em mu sve opet ste poceli sa politikom. Daj bre shvatite da nas zanima samo Zvezda. Svaki pravi Delija je i pravi Srbin ali to ne znaci da treba da budemo indijanci i da se ponasamo ko klinci tako sto cemo prozivati preko foruma (ej foruma!) Hrvate, muslimane ili sta ti vec znam. Pa svaki indijanac moze da sedne za tastaturu i pocne da lupeta i junaci se. Umesto sto trosite vreme na gluposti napisite neku interesantnu pricu sa stadiona, postavite neku dobru sliku koreo.....
Ajde bre stvarno dosta vise :bes Predlazem da od sada ko god pocne sa politikom da ga ne banujemo nego ignorisemo. Znaci od sada vise ne komentarisemo klinacke postove, kao da ih i nema. To je jos efikasnije od banane.
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!