Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30
Сви услови за вечерашњу добру посету, топло време, време одигравања, бесплатан улаз су били испуњени... Стога је Маракана вечерас изгледала као ретко када у овој сезони... Запад препун, исток доста добар, а коп на Северу није могао да прими све који би стали иза заставе Делија... Мада тај коп већ дуже време изгледа масовно, данас су га испунили и они мање редовни... Сама северна трибина солидно попуњена...

Почело је са новом песмом и добар део полувремена се певала, а дефинитивно је прихваћена и сигурно ће бити једна од оних које ћемо поносно и гласноо певати у следећем периоду...
“Туче и срања и сва гостовања
на којима били смо ми
довољна нису да опишу теби
колико те волимо сви
Ооо ооо ооо...”
Тек после скоро пола сата вежбања и доброг певања загрмело се са већ добро познатом Још једна победа и титула... Одлично је звучало... До краја полувремена уз Нема дана, Звезда ми је све и још пар песама из стандардног репертоара пружамо можда и најбоље издање од почетка пролећног дела... Треба истаћи да се у овом делу игре развила неколицина барјака који су доживели промоцију на овој утакмици...

Други део игре почиње сјајном црвено белом димњадом и понеком бакљом... Мрак од димова је у једном тренутку прекрио трибину иако се још увек видело и нису били упаљени рефлектори... Испод средње шипке и копа истовремено са димовима крећу да се виоре нови барјаци за које се не зна који од којег изгледа боље... Ствар је укуса, али сви одреда су одлично и смишљено урађени... Надам се да ће вам слике дочарати оно о чему причам... Све то прати Звезда ми је све и Еври го након кога се некако разилази дим... Барјаци се врте до краја, и све то уз стандардне песме у другом делу игре... Можда је у другом делу било мало пада, али ипак је било боље него у претходних пар утакмица... Издвојио бих На своју веру на своју земљу поносам сам ја, која је отпевана после дуго времена и надам се да ће се убудуће још чешће певати... Утамицу завршавамо са новом песмом и наравно позивом играчима да дођу на Север... И овог пута смо показали шта мислимо о јужној српској покрајини уз скандирање Косово је срце Србије... Уз Шампиони и ко не скаче тај је шиптар момци су испраћени у свлачионице, а нас сутра чека рукометни дерби...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Ц.ЗВЕЗДА - Младост (А) недеља 17:30 - by Red Star Forever - 04-01-2007, 06:52 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)