03-10-2007, 03:54 PM
бока не бих се сложио да је било добро издање.Мислим да је било испод просека чак.Једино ако се рачунају прозивке у другом полувремену све остало је за заборав.Од прераног дувања балона после 120 опомена,око навијања које није било исто на неком нивоу...Никад лошије до сад није отпевано Звезда ми је све...Наравно у односу на оне инвалиде на терену ми је смо били много мноооого бољи од њих али мислим да није нека атмосфера била.По мени успех је што смо натерали нашег драгог тренера да оде са клупе и то је једино позитивно али ајде то су већ спортске приче.У 62 минуту кореографија за рођендан,у првом певано доста песама између осталог Звезда ми је све,Још једна победа и титула,Ја сам године провео са тобом,На целом свету ми је све...У другом кореографија почиње са песмом Звезда ми је све то је по мени било доста солидно одрађено...певано још и онда кад губиш ти...после се углавном сводило на прозивке што бајевићу док је био на клупи,што играчима,што управи за које специјално исписан и један транспарент...