Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ-Реал Мадрид, уторак 27.02.
Још једно доста добро навијачко издање Делија у Пиониру... Песма од почетка до краја, све мање падова у навијању и с обзиром да није реално да ће Звезда проћи даље европски клубови су одахнули, а ова и претходне утакмице ће се код њих препричавати као нешто невиђено а ми знамо да можемо и морамо боље...

Хала је вечерас била дупке пуне, буквално без празног места, капацитет је вероватно и пробијен.... На нашој страни од почетка до краја се стајало а «запад» се на моменте укључивао и доприносио заглушујућој атмосфери.... Почиње са Црвено бели ми смо са вама и вероватно се ова песма никада дуже није певала, скоро пола четвртине... А звучала је екстра... Наставља се са Звезда ми је све, која је касније више пута отпевана, сваки пут све боље и боље.... Углавном тај први део (полувреме) иде са стандардним песмама уз пар новијих Нема дана, Ја волим тебе лудо и цео тај део игре је добро одрађен са неприметним падовима...

Друго полувреме и на паркету и на трибини мање успешно од првог... Песма не јењава, али све мање људи учествује у певању... На моменте се након неких потеза подиже атмосфера, дозивањем са западом ситуација кулминира али то је све... У пар наврата је испрозиван и владе дивац који је седео на клупи реала, али није он вредан помена уопште... Играчима се наравно дало до знања шта Север мисли о њиховој игри вечерас, али убрзо се вратило ономе због чега смо ту, громовитом навијању и бодрењу екипе макар и губила на паркету...

Последњих пар минута цела хала на ногама и скоро сви певају Звезда ми је све... Сјајно звучи а песма не стаје ни неколико минута по одсвираном крају утакмице и одласку играча у свлачионице... Играчи се чак враћају на бис да поздраве верне навијаче, али нажалост ово је изгледа опроштај од кошарке до почетка наше лиге...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
ЦЗ-Реал Мадрид, уторак 27.02. - by Red Star Forever - 02-28-2007, 12:09 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: