03-12-2003, 12:51 AM
E,moj Bojane-koliko ja tu "garnituru" ljudi gotivim mozes da se raspitas,jer kao sto vidim o meni ne znas apsolutno nista!Odmah ti moram reci,da mene itekako vredja kada me svrstavaju u kos sa komunjarama,a ja smatram da ono sto Dzaja radi za Zvezdu,radi iz sopstvene sposobnosti,zalaganja,a pre svega zelje!
Meni je jako zao kada vidim da tako mlad covek moze nasumice donositi zakljucke o nekim pitanjima,a da se prethodno nije raspitao nista,ukoliko vec nije zeleo da sazna celu istinu i stav mnogih!Nemoj nagadjati,pitaj!
Kod nas se kaze:"Ko o cemu-ku*va o postenju!"
Ja sam bar sigurna da moji matori nisu mahali crvenim knjizicama kako bi dobili posao!Raspitaj se malo,a Dzaja je svetska "institucija",i covek ciji renome ne moze da se pljuje i kupi zahvalnicom!
Uzivaj u filmu i pozdrav!
namigivanje
Meni je jako zao kada vidim da tako mlad covek moze nasumice donositi zakljucke o nekim pitanjima,a da se prethodno nije raspitao nista,ukoliko vec nije zeleo da sazna celu istinu i stav mnogih!Nemoj nagadjati,pitaj!
Kod nas se kaze:"Ko o cemu-ku*va o postenju!"
Ja sam bar sigurna da moji matori nisu mahali crvenim knjizicama kako bi dobili posao!Raspitaj se malo,a Dzaja je svetska "institucija",i covek ciji renome ne moze da se pljuje i kupi zahvalnicom!
Uzivaj u filmu i pozdrav!
namigivanje
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]