Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
бежанија - ЦЗ, недеља 13ч
Лепо време и жеља да се помогне тиму да настави истим темпом ка титули довели су данас у Железник више него добар број људи... Колико ме сећање служи смео бих да потпишем да је ово било једно од најмасовнијих гостовања у предграђу (можда нас је више било када је Глоговац донео титулу пре пар сезоне управо на овом стадиону)...

Многи су дошли доста раније и тиме направили прави потез јер долазак и пола сата
раније није значио улазак на време... У десетом минуту су отворили капије и многи који су чекали до тада ушли су и без карата и без претресања... Као што рекох унутра поприличан број људи, доста транспарената, десетак барјака (Делије, српска застава и застава Београда)....

У суштини данас није било неких новотарија, певао се стандардни репертоар, неке песме доста добро,неке лошије, пар интересантних прозивки, све у свему морало је много боље јер нас је било јако пуно... Утакмица је отворена са Ја сам године провео са тобом... Боље од осталих су звучале Још једна победа и титула, Нека вечерас свако зна, И напред Звездо ле, Звезда ми је све... Треба похвалити и сјајан Еври го из другог полувремена током којег пада и изједначујући гол...

Други део почиње са Још једна победа и мноштвом димова, бакљи и атмосфером која је на моменат подсетила на најбоља издања у полусезони... Један део игре се не форсирају песме већ повици подршке и разна позитивна урлања како би се помогло у постизању победоносног гола... Наравно у моментима када лопта није код нашег тима прелазило се на звиждуке и онај реметилачки вид урлања...

Након изласка «несуђеног» нам појачања, извесног мариа ђуровског следи салва прозивки на рачун истог и оца му милка... Наравно да не би било уврећених поздравили смо крајње позитивно и нашег помоћног тренера Бошка Ђ. јер је стриц транвеститу који је испрозиван...

Још једино вредно помена су мале чарке са помоћним судијом након чега је следила опомена спикера са стадиона и убрзо је дошао и крај утакмице....

п.с Дељен је летак са текстом о одлуци која је донета на недавном Сабору Делија.... Суштина је нова организација стајања на трибини... Све екипе, млађе групе и они редовни треба да стоје десетак редова испред средње шипке или испод исте, и то на свим утакмицама, како би деловали јединствено и боље и како не би били раштркани по трибини и тиме давали на значаЈу реметилачким факторима (тј. неупућеним појединцима) да кваре причу Делије Север... Такође је дотакнут проблем кашњења и порука свима да се убудуће долази сат времена раније како би се организовала и група и сама трибина онако како доликује Делијама...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
одговор - by lamin - 02-17-2007, 10:04 PM
бежанија - ЦЗ, недеља 13ч - by Red Star Forever - 02-18-2007, 10:30 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)