03-14-2003, 01:31 PM
Ultras, pitanje je na mestu ali, bez obzira na to sto nam je fudbalski savez i celo prvenstvo takvo kakvo je Zvezda mora da bude prvak...Mislim ja necu da se pomirim sa nekim stvarima tj necu da prihvatim da Zvezda gubi od klubova koji se bore za opstanak, kao prvo mnogo su bolji uslovi Zvezde nego tamo nekog Javora, Cuke, Radnicki Nis...nemojmo mi bezati od stvarnosti sve to stoji sto si ti rekao da se mozda desavaju cudne stvari u vezi sa nekim utakmicama...npr. Ja nisam bio na brdu i nisam odgledao utakmicu ali jako mi je sumnjivo sve sto se tamo desavalo, Zvezda sebi ne sme da dozvoli da iko od nas pomisli da je tekma prodata a ja za ovu utakmicu upravo to i mislim...nije nama kriv savez zbog trenutnog stanja u okviru naseg kluba, kao da ljudi koji vode klub vise ne mogu da ga vode, kao da vise nisu puni one energije koja se moza izgubila i zbog neregularnosti prvenstva...
Ali i mi smo deo toga sumnjam ja da mi nismo nikad nijedn tekmu namestili?!?!
kapiras....Bez obzira na cinenjice koje si izneo mi moramo da se sredimo i konsolidujemo nase redove i onda krenemo u nove pobede!
Ali i mi smo deo toga sumnjam ja da mi nismo nikad nijedn tekmu namestili?!?!
kapiras....Bez obzira na cinenjice koje si izneo mi moramo da se sredimo i konsolidujemo nase redove i onda krenemo u nove pobede!