02-12-2007, 01:02 AM
Против Војводине, гледајући бројност навијање је могло много боље, али с обзиром на састав људи било је сасвим ок. Како сам ишао, рецимо у соло режији, био сам тамо од почетка и док није дошла екипа жешће сам се сморио (помислих: кад ће више та Бежанија
)... Навијање су водили момци из Ронинса (Кг екипа, ако неко не зна) и рецимо да нису то радили толико лоше колико је маса била и незаинтересована и неупућена баш у наше песме. Доласком екипе све се мења на боље и крај 1. и 2. полувреме су сасвим добро одрађени. Дошло је заиста доста људи па је коп био од првог до последњег реда тог сектора. Чим је дошла екипа десио се неки инцидент напољу, који је брзо завршен, а у хали је једна бакља полетела из нашег копа ка сланинарима, али је закачила кров дворане и пала на нашу клупу и то је чини ми се све занимљиво са те текме...
Сутра дан доста мања екипа је дошла из Бг-а, каснили су скоро читаво полувреме, онда се мало натезали са пандурима око формирања копа тако да је право навијање кренуло тек од 3. четвртине (да напоменем само да су људи који су били унутра од самог почетка доста су боље навијали него дан раније). С обзиром на резултат навијање је било ок, у 4. четвртини се доста напушавало са Гробарима који су већ били ушли на своју трибину и то би било то...

Сутра дан доста мања екипа је дошла из Бг-а, каснили су скоро читаво полувреме, онда се мало натезали са пандурима око формирања копа тако да је право навијање кренуло тек од 3. четвртине (да напоменем само да су људи који су били унутра од самог почетка доста су боље навијали него дан раније). С обзиром на резултат навијање је било ок, у 4. четвртини се доста напушавало са Гробарима који су већ били ушли на своју трибину и то би било то...