Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Паок (Улеб, 5.12. 19h)
У кортеу доста више људи него што је било на трибини ако ми се није учинило али многи су ишли само до пионира јер нису нашли карте.Трг је био препун,на улицама солидна атмосфера...Ко што боца рече загревање..У хали око 100-тинак грка и гробара али се после туче та бројка смањила на њих 50-так,наша трибина препуна Делије са запада крећу на нашу трибину али их пандури не пуштају у први мах али пред почетак успевају да дођу и прођу...На западу почиње нека фрка тако што су глодари почели да провоцирају и креће мања туча,један глодар је пао скроз са њихове трибине и окотрљао се устаје и опет добије ударац тад наши улазе и ко што боца рече столице и бакље завршавају тамо и где треба али у принципу пандури су већ били ушли на њихову трибину па су на крају гробари и паокови ипак имали среће...Колико сам видео од наших нема повређених...Ко што рекох после те туче супротна страна се преполовила.Навијање солидно мада је пар пута цео пионир скакао и певао било је баш баш одлично.Чак су у тим моментима људи са супротне стране седели колико сам видео и гледали текму.Све у свему није било лоше са наше стране.

Messages In This Thread
Звезда - Паок (Улеб, 5.12. 19h) - by Skrimo - 12-05-2006, 10:33 PM
Re: ЦЗ - by Teta Mila - 12-06-2006, 08:16 AM
Re: ЦЗ - by Red Star Forever - 12-06-2006, 09:19 AM
Re: ЦЗ - by Nesho - 12-06-2006, 11:15 AM
Re: ЦЗ - by REDMAN - 12-06-2006, 11:53 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)