Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Паок (Улеб, 5.12. 19h)
Прво да кажем да нисам набавио карту,али сам био на тргу и у кортеу,мишева нигде ни на тргу,граду,а камоли да нападну поворку,не знам како је дошло до нереда...и како је навијање било на текми,о томе нека пишу други.На тргу се окупио велики број Делија не бих да процењујем број,али сигурно више од глодара пре неки дан,узимајући у обзир да је данас радни дан,и без вишедневне рекламе по медијима мислим да је број је био одличан.Кортео је кренуо са песмом још једна победа,певало се и нека вечерас свако зна,напред звезда оле,нема дана,и да ми понуде, гробарске мајке,паок кариоли...,бакље су се палиле сваки минут,много људи са прозора околних зграда сликало и гледало у чуду,требало би чешће организовати ове поворке.Испред дворане делиле су се цедуље са паок кариоли песмом,отишао сам кући мислећи да се ништа неће дешавати и у дворани а и због тога што не идем на баскет тако лако,сад жалим што нисам чекао у реду карту против борца.Значи, улице и град су наши увек били и остали,а у дворани до нереда долази само због жандара. А Делије су показале још једном да ниједна непријатељска група не може да дође у наш град,а да се проведе добро.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!

Messages In This Thread
Звезда - Паок (Улеб, 5.12. 19h) - by Коди ЦЗ - 12-05-2006, 10:22 PM
Re: ЦЗ - by Teta Mila - 12-06-2006, 08:16 AM
Re: ЦЗ - by Red Star Forever - 12-06-2006, 09:19 AM
Re: ЦЗ - by Nesho - 12-06-2006, 11:15 AM
Re: ЦЗ - by REDMAN - 12-06-2006, 11:53 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)