Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Реал Мадрид, уторак 18ч
Quote:Дрвосеча било је и других застава попут Житиште и Кљајићево. О томе исто треба водити рачуна.

Знам, али веруј ми да сам куцао претходни пост у великој брзини... ове поменуте сам заборавио. а нисам видео рецимо, да које су на Истоку све покачене заставе, јер сам ја био на Б трибинама...

Бивше гробаре треба вређати, али не са "усташо" већ са: "пи*ко гробарска", или "мајмуне" као нпр. "Саво мајмуне" и сл. Нико га није прозивао да је усташа, балија итд. Само и моје је мишљење је да им не треба толико времена посветити.

Овакве теме не треба закључавати, већ појединцима објаснити шта је тема... а ако и даље пишају уз ветар, постоји и за то лек!

Sabath, ти би могао да знаш да смо током 90-их доста пробелма решавали преко песница, али то свакако није решење! То сигурно не доприноси величини и угледу Севера! Ево, и сам форум служи да свако каже шта му смета на самој трибини... па замисли само на шта би личио Север када би сви за неку ситницу ишли код вође... :zbunjen или када би вођа повео неку песму која се не свиђа некоме, па одмах идеш да се пеглаш :o Стварно ме изненађујеш са твојим констатацијама... ти или си залутао на Север, или си још у пубертском добу... без љутње, али размисли мало о томе!

И још нешто... када Звезда буде само ФК, ићи ћемо само на фудбал... коме се не свиђа баскет, нека не оставља постове... па то смо већ прежвакали бар 100 пута...
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]

Messages In This Thread
Звезда-Реал Мадрид, уторак 18ч - by Anonymous - 11-13-2006, 06:17 PM
Звезда-Реал Мадрид, уторак 18ч - by дрвосеча - 11-17-2006, 11:43 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)