Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Реал Мадрид, уторак 18ч
Quote:Smekeri, vi sto kenjate u vezi prozivanja onog grobara, vas je ovde na forumu preko 15, mogli ste lepo da se skupite i da prebijete ove sto vode navijanje i da jebete svima mater, pa da vi postanete vodje i vodite navijanje onako kako se vama svidja, svi mozete lepo ovde na forumu da kenjate ko je za sta, a ko protiv. Kad ste toliki smekeri, slobodno se vas 15-ak pobunite na sledecoj tekmi ukoliko vam se nesto ne svidi pa da vidimo da li ce vam pasti na pamet da pomislite nesto protiv pravog navijanja i podizanja atmosfere, a kamoli da napisete nasto slicno. Bitno je da ste dosli na tekmu kad je igrao real, a na ostalim?

Хмммм.... Ако си ти неки нови портпарол вођа Звездиног Севера онда би требало да се упознамо сви са тобом, али мислим да ипак ниси... Јер не знаш неке основне ствари... Као прво: ЋИРИЛИЦОМ се пише на овом сајту и а и на званичном сајту Делија и свуда где се потписују они који себе називају Делијама... Друго: Баскет се не прати изузев када се игра УЛЕБ куп... Треће: неке од идеја људи са форума, како овог, тако и званичног повремено долазе до оних који воде навијање и гле чуда некада буду и усвојене...

И мислим да сам добро скапирао шта је људима сметало, па сам то укратко и објаснио... Ово није детаљ о коме на северу постоји јасан став већине и о њему може да се расправља и прича за разлику од неких за које не може јер су неке ствари одавно дефинисане... Значи ок је вређање и по мени требало му је јебати кеву најстрашније, али не повицима да је усташа, већ на све друге начине... Не смемо да будемо као гробари и да Србе називамо усташама.... И да, све то је требало да траје и мање и да се окренемо својим прелепим песмама са којима већ постајемо препознатљиви у целом навијачком свету... Мислим и да је Бока лепо објаснио неке ствари...

И на крају доста расправе о томе јер ће се десити закључавање, ако неко има још неки коментар о атмосфери, утисак о добро отпеваној песми и слично нек се јави у супротном окрећемо се суботи и новој утакмици, овога пута фудбалској...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Звезда-Реал Мадрид, уторак 18ч - by Anonymous - 11-13-2006, 06:17 PM
Звезда-Реал Мадрид, уторак 18ч - by Red Star Forever - 11-16-2006, 08:47 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)